Wijnglazen en kommetjes; wijnproeverij toppers

Leuk idee voor een donkere, koude herfstavond: nodig al je vrienden uit en organiseer een wijnproeverij. Met de juiste aankleding in chic zwart-wit en voldoende lekkere hapjes wordt het gegarandeerd een warme, gezellige avond.

Alle schalen verzamelen

Zet een paar witte, langwerpige serveerschalen op tafel om alle lekkernijen in stijl uit te stallen. Ook een cakeschaal of kaasplank doen prima dienst! Schrijf in je mooiste handschrift op kartonnen labeltjes wat voor lekkers er klaarstaat.

 • Royal Boch Classic Ivory Cakeschaal 35 x 15 cm

  Alle Merken

  Royal Boch Classic Ivory Cakeschaal 35 x 15 cm

  € 14,97 Share

 • Royal Boch Glas Wijn Harmony 35 cl

  Royal Boch Glas

  Royal Boch Glas Wijn Harmony 35 cl

  € 4,50 Share

 • Dutch Rose Zwart-Wit Cakeschaal 33 x 11 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Zwart-Wit Cakeschaal 33 x 11 cm

  € 14,95 Share

Blind proeven met stijlvolle wijnglazen

Bij een wijnproeverij proef je natuurlijk blind. Verpak de wijnflessen in bruin papier en nummer ze. Of schenk de wijn in zo’n stijlvolle, glazen karaf. Elk wijnglas krijgt ook een labeltje met een nummer. Zo weet je straks nog welke wijn het lekkerst was.

Stapel hip servies

Als je gaat voor een zwart-witte basis, kun je heel eenvoudig verschillende serviezen met elkaar combineren. De hippe, grafische bordjes van Dutch Rose gaan bijvoorbeeld prima samen met de klassieke cupcakebakjes van Jackies Bay.

 • Jackies Bay Set van 2 Cupcake Bakjes in Geschenkverpakking

  Jackies Bay

  Jackies Bay Set van 2 Cupcake Bakjes in Geschenkverpakking

  € 3,57 Share

Verrassende vlootjes

Wat een leuke botervlootjes van Jackies Bay! Uiteraard kun je er, helemaal in stijl van de proeverij, ook spannende hapjes in verstoppen. Wat dacht je bijvoorbeeld van chocolade? Dat blijkt verrassend lekker te zijn bij wijn!

Facebook
WhatsApp

Inspiratie