Servies als valentijncadeau

Op zoek naar een valentijncadeau dat gegarandeerd in de smaak valt, dagelijks wordt gebruikt en toch jaren meegaat? Ga voor servies! Stel bijvoorbeeld zelf een leuk pakket samen met een stapeltje theedoeken, wat bordjes en een paar kommen. Daar maak je elke kook- en eetliefhebber blij mee.

Cadeau: Boerenbont soepkommen

Wat een fijn cadeau, zo’n stapel kommetjes van het bekendste servies van Nederland, Boerenbont. Je gebruikt ze voor soep, salade, rijst, yoghurt… waarvoor eigenlijk niet? Combineer ze met het moderne Colour Your World-servies in dezelfde roodtinten. Je kommen zijn zo ingepakt met een mooi lint er omheen in de kleur van het servies, succes verzekerd!

 • Boerenbont Kom op Voet 13 cm

  Boerenbont

  Boerenbont Kom op Voet 13 cm

  € 7,95 Share

 • Colour Your World Beker Donkerpaars 33 cl

  Colour Your World

  Colour Your World Beker Donkerpaars 33 cl

  € 2,95 Share

 • Colour Your World Bord Plat Donkerpaars 20 cm

  Colour Your World

  Colour Your World Bord Plat Donkerpaars 20 cm

  € 2,95 Share

Kaasplankje met een strik er om

Echte toppers in de categorie altijd-goed-cadeautjes: een schort, een broodplank en een taartschep. Alleen nog even kiezen wat het best past bij de gelukkige ontvanger: het elegante, Amerikaanse Jackies Bay of het tijdloze, oer-Hollandse Boerenbont? Zelfs een mix van beide serviezen is leuk voor als je niet kunt kiezen en de koffielepels met een stoer touwtje er omheen doen het altijd goed!

Perfecte stamper

Zo’n klassieke olie-/azijnfles van Jackies Bay staat mooi op elk aanrecht of elke tafel. Onmisbaar bij een pastamaaltijd. Staat er Hollandse kost op het menu? De perfecte stamppot of puree maak je met deze sierlijke stamper van Boerenbont.

 • Jackies Bay Olie-/azijnfles

  Jackies Bay

  Jackies Bay Olie-/azijnfles

  € 9,95 Share

 • Royal Boch Fleurs Bleues Kom op Voet Uni 13 cm

  Royal Boch Classic Ivory

  Royal Boch Fleurs Bleues Kom op Voet Uni 13 cm

  € 6,95 Share

Valentijntip: Kaasfondue met Boerenbont

Geef je deze schitterende fondueset van Boerenbont cadeau, dan verwacht je natuurlijk wel een uitnodiging voor een gezellige fondue-avond! De set bevat ook een rechaud en prikkers en is verpakt in een mooie cadeauverpakking.

Facebook
WhatsApp

Inspiratie