Spice up je eettafel met mix & match servies

Hoe leuk is de nieuwe mix & match trend met blauw-wit servies! Wij van Tafelenkeuken.nl zijn er dol op. Door verschillende prints te combineren ontstaat een speels effect. Alles is mogelijk! De Blueprint Collectables van Laura Ashley en het servies van Jackies Bay zijn hier erg geschikt voor.

Laura Ashley - Blueprint Collectables

Deze prachtige collectie bestaat uit de mooiste prints in combinatie met stoere vintage jeans. Een klassiek merk in een stoer jasje. Stapel de verschillende prints en borden en laat je verrassen door het prachtige effect. De borden, kommen en bekers zijn allemaal in verschillende formaten en prints verkrijgbaar, perfect om te mix & matchen! Shop hier alle items.

 • Laura Ashley Placemat Jeans 44 x 33 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Placemat Jeans 44 x 33 cm

  € 9,95 Share

 • Laura Ashley Kom Candy Stripe 16 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Kom Candy Stripe 16 cm

  € 10,95 Share

 • Laura Ashley Bord Plat Candy Stripe 26 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Bord Plat Candy Stripe 26 cm

  € 14,95 Share

Jackies Bay

Het tijdloze servies van Jackies Bay past perfect bij de Blueprint Collectables van Laura Ashley. Wil je een iets rustiger beeld creëren op je mix & match tafel, kies dan een onderbord van Jackies Bay, ook verkrijgbaar in geheel wit. Shop hier alle items van Jackies Bay

Stapelen maar

Er ontstaat een prachtig effect door de borden te stapelen! Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Combineer met een mooie placemat, tafelloper of servetten. Shop al het tafeltextiel hier

 • Jackies Bay Wit Kom 14 cm

  Jackies Bay Wit Kom 14 cm

  € 5,95 Share

Verrassende bakjes!

Wat een leuke bakjes van Jackies Bay! Erg leuk voor tapas, sausjes, of andere bijgerechtjes. Wil je ze gratis ontvangen? Lees dan snel verder.

Facebook
WhatsApp

Inspiratie