Mix en Match met Boerenbont

Boerenbont is misschien wel het bekendste servies dat er is! En het is nog steeds hartstikke hip en veelzijdig! Mix Boerenbont eens met effen borden en mokken in dezelfde kleurstelling. Zo dek je de tafel op jouw manier: kleurrijk, maar toch rustig en stijlvol.

Combineer verschillende borden

Appeltaart smaakt nog lekkerder op een gebakbordje van Boerenbont. Maar waarom zou je je beperken tot één servies? Combineer naar hartenlust en creëer zo je eigen stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 • Boerenbont Gebakvork

  Boerenbont

  Boerenbont Gebakvork

  € 3,95 Share

Leuke toevoeging op tafel

Met een trendy weckpotje van Boerenbont voeg je instant sfeer toe aan je (ontbijt)tafel. Vul het met jam of suikerklontjes en leg er een bijpassend lepeltje naast. De strakke mokken van het Colour Your World servies brengen alles mooi in evenwicht.

Servies met accent kleur

Zou het toeval zijn dat de warme rode kleur op het Boerenbont schaaltje precies dezelfde is als de kleur van Hollandse kersen? Veel meer kleur heb je niet nodig. Een wit tafellaken, wat borden in grijs of taupe, nog een mooi blauw accent en je tafel straalt een prachtige rust uit.

 • Jackies Bay Sapglas 37,5 cl Blauw

  Jackies Bay

  Jackies Bay Sapglas 37,5 cl Blauw

  € 2,07 Share

 • Boerenbont Fles met Deksel en Beugel 0,7 liter

  Boerenbont

  Boerenbont Fles met Deksel en Beugel 0,7 liter

  € 7,95 Share

Mooie glazen

Serveer je sap eens in deze glazen fles van Boerenbont. Je waant je in een luxe hotel. Vooral als je het sap vervolgens in de chique glazen van het servies Jackies Bay schenkt. Holland meets America! Omdat op beide serviezen dezelfde blauwe tint terugkomt, wordt het een geheel.

Facebook
WhatsApp

Inspiratie