Magische paastafel met Dutch Rose Amsterdam

Met deze witte paastafel bewijst Dutch Rose Amsterdam opnieuw een veelzijdige servieslijn te zijn die zich in elk interieur thuis voelt. Creëer een magische paastafel door de wittinten uit de Loft collectie met elkaar te mixen. Kies voor schulpborden gecombineerd met borden en kommetjes met gouden glitters. Op deze wijze krijgt jouw paastafel een sprookjesachtige uitstraling.

Gedekte paastafel

De witte borden en de schulpborden zorgen samen voor eenheid. De schulpborden geven je gedekte tafel een speciale touch, terwijl de andere borden en kommen gelijk een magische uitstraling geven door de subtiele gouddetails. Stijl je tafel verder af met kwarteleitjes en witte tulpen of ranonkels om de sfeer te versterken. Heb je in je tuin bloesembomen staan dan kun je deze natuurlijk ook prima gebruiken. Zet de bloemen in waterglaasjes en plaats ze bij de borden. Tip: pluk de bloemen op het laatste moment zodat ze zolang mogelijk vers en mooi blijven.

 • Dutch Rose Loft Zwart-Wit Dinerbord Wit met Glitter 26 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Loft Zwart-Wit Dinerbord Wit met Glitter 26 cm

  € 8,95 Share

 • Dutch Rose Loft Zwart-Wit Ontbijtbord Wit met Glitter 21 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Loft Zwart-Wit Ontbijtbord Wit met Glitter 21 cm

  € 6,95 Share

 • Dutch Rose Loft Zwart-Wit Espresso Kopje Wit met Glitters 9 cl

  Dutch Rose

  Dutch Rose Loft Zwart-Wit Espresso Kopje Wit met Glitters 9 cl

  € 4,95 Share

Etagère als paasdecoratie

Een etagère mag eigenlijk niet ontbreken op je paastafel. Deze geeft niet alleen meer sfeer, maar is ook handig voor kommetjes met saus of broodjes tijdens het paasdiner of de paasbrunch. Vergeet de extramogelijkheden voor paasdecoratie niet! Creëer een paasnestje met sisal touw en leg hier eieren in of voeg meer bloemen toe. Deze etagère gaat zeker de show stelen tijdens Pasen dit jaar.

Maak je eigen menukaart

Wil je iets speciaals toevoegen aan je gedekte paastafel? Maak dan je eigen menukaart. Niet zo creatief of geen tijd? Geen probleem. Wij hebben een menukaart voor je gemaakt.

 • Dutch Rose Loft Zwart-Wit Kom Wit met Glitters 10 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Loft Zwart-Wit Kom Wit met Glitters 10 cm

  € 4,95 Share

 • Dutch Rose Loft Zwart-Wit Ontbijtbord Schulprand 21 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Loft Zwart-Wit Ontbijtbord Schulprand 21 cm

  € 7,95 Share

Gratis Dutch Rose menukaart

Alsjeblieft, onze gratis menukaart voor Pasen kun je hier downloaden. Bevestig er een paasei aan voor een speels effect. Fijne Paasdagen!

Facebook
WhatsApp

Inspiratie