Voorraadpotten voor zelfgebakken koekjes

Boter, suiker, eieren, bloem en een snufje liefde – meer heb je niet nodig voor het perfecte cadeau. Want wie maak je nu niet blij met zelfgebakken koekjes? Duik samen met de kinderen de keuken in en verras de hele familie met dit ultieme decembercadeau.

Kies je favoriete koekblik

Leeg is zo’n koekblik van Dutch Rose al erg leuk om te krijgen, maar het wordt nog veel leuker als het gevuld is met zelfgebakken koekjes. Verstop ook eens koekjes in een theedoos of beschuitbus; de verrassing is des te groter.

 • Marjolein Bastin Sketch of Nature Beschuitblik

  Marjolein Bastin

  Marjolein Bastin Sketch of Nature Beschuitblik

  € 3,98 Share

 • Dutch Rose Zwart-Wit Koekblik Wit 13 x 13 x 20 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Zwart-Wit Koekblik Wit 13 x 13 x 20 cm

  € 9,95 Share

Koekjes verpakt in mooi servies

Wat een origineel cadeau! Een stapel prachtige kommetjes, de bovenste gevuld met een heerlijk extraatje. Mooie linten en cadeaupapier maken het helemaal af. Echt zo’n verrassing die bij iedereen in de smaak zal vallen.

Je eigen servies mix

Een mooi cadeau hoeft echt niet duur te zijn. Verras iemand bijvoorbeeld eens met versgebakken madeleines op zo’n geweldige cakeschaal. Ook leuk: een setje lepeltjes van Marjolein Bastin. Ze zitten in een prachtig doosje en met een lintje en handgeschreven kaartje maak je je cadeau nog persoonlijker.

 • Dutch Rose Zwart-Wit Kom Grafische Driehoek 14 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Zwart-Wit Kom Grafische Driehoek 14 cm

  € 4,76 Share

 • Marjolein Bastin Wildflowers Beugelpot 1,1 liter Refit

  Marjolein Bastin

  Marjolein Bastin Wildflowers Beugelpot 1,1 liter Refit

  € 6,95 Share

Voorraadpot met lekkers

Oud-Hollandse beugelpotten zijn weer helemaal hip. Leuk om er meerdere naast elkaar te zetten, van Dutch Rose, Boerenbont, Marjolein Bastin en Wiebe van der Zee bijvoorbeeld. Natuurlijk gevuld met verschillende soorten koekjes. Je voelt je als een kind in een snoep… eh… koekwinkel!

Facebook
WhatsApp

Inspiratie