Kom maar op met die kersttafel

Wauw! Wat een prachtig serene kersttafel in dat zachte roze! Klassiek en toch helemaal van nu. Grappig hoe dat werkt: het servies van Rien Poortvliet kun je het hele jaar op tafel zetten, maar met wat subtiele kerstversieringen eromheen wordt het opeens een kerstservies.

Style je eigen kerstservies

De roze borden van Royal Boch vormen een prima match met het Rien Poortvliet-servies. Zo combineer je het beste van twee werelden: klassiek én stoer. En als je kerstgerecht er dan ook nog zo goed bij kleurt, is dat helemaal mooi meegenomen.

  • Royal Boch Fleurs Rouges Gebakbord Uni 17,5 cm

    Royal Boch Classic Ivory

    Royal Boch Fleurs Rouges Gebakbord Uni 17,5 cm

    € 4,95 Share

Feestelijke stapel borden

Als dit niet de perfecte sauskom voor bij je wildgerecht is! Pepersaus erin, een mooie kerstversiering eraan en klaar ben je. Zo’n stapel borden in verschillende maten staat garant voor lekker veel gangen zonder tussendoor te hoeven afwassen.

Feestelijke stapel kommen

Kom maar aan tafel! Voor de soep vooraf of het ijsdessert na afloop, deze kommen zijn multi-inzetbaar. Ook leuk: doe er een paar kerstballen of lampjes in en zet ze overal neer. Zo snel was je huis nog nooit in kerstsfeer!

Versier je kerst bord

Leuk idee: knip wat groene takjes uit de tuin en bevestig daar voor elke gast een naamkaartje aan. Deze stoere kartonnen labeltjes vormen een mooi contrast met het zoete roze. Het groene takje komt terug op het dessin van het bord. Kortom, alles klopt!

Facebook
WhatsApp

Inspiratie