Merry American Christmas

Dit jaar vieren we kerst op z’n Amerikaans! De tafel is alvast helemaal in stijl gedekt. Het elegante servies van Jackies Bay wordt hier gecombineerd met diepe kleuren rood en blauw. En natuurlijk mag wat kerstgroen ook niet ontbreken.

Mooie mix van kerstservies

Het servies van Jackies Bay is geïnspireerd op het ongecompliceerde leven op het Amerikaanse eiland Cape Cod. Met dit servies creëer je een plek waar je verder niets nodig hebt, behalve elkaar. De ultieme kerstgedachte! Het bord van Colour Your World in klassiek rood maakt het Amerikaanse kerstgevoel compleet.

 • Jackies Bay Bord Plat 18 cm Blauw

  Jackies Bay

  Jackies Bay Bord Plat 18 cm Blauw

  € 4,95 Share

 • Jackies Bay Set van 2 Schaaltjes Ovaal in Geschenkverpakking

  Jackies Bay

  Jackies Bay Set van 2 Schaaltjes Ovaal in Geschenkverpakking

  € 6,95 Share

Stylingtip: kerst-ramekins

Ramekins zijn kleine ovenschaaltjes waar je eenpersoonsgerechten in maakt. Maar ze doen het ook heel goed als kerstbakje! Met wat kerstgroen, een paar rode besjes en een klassieke, witte kaars brengen ze sfeer op tafel.

Soepkommen stapelen

Niet genoeg dezelfde soepkommen voor al je gasten? Helemaal niet erg! Je kunt heel goed kommen van verschillende serviezen met elkaar combineren. Met drie verschillende kommen in kleuren die op elkaar zijn afgestemd, zorg je voor afwisseling, maar blijft het toch een eenheid.

 • Jackies Bay Schaal 23 cm Blauw

  Jackies Bay

  Jackies Bay Schaal 23 cm Blauw

  € 12,95 Share

 • Jackies Bay Pollepelpot

  Jackies Bay

  Jackies Bay Pollepelpot

  € 24,95 Share

Kerst must-have: ovenschaal

Voor een kalkoen is-ie waarschijnlijk net te klein, maar voor heel veel andere typische kerstgerechten is deze blauwe ovenschaal van Jackies Bay ideaal. Ook de kleine schaaltjes gaan graag de warme oven in. Je kunt ze natuurlijk ook vullen met vers fruit of ijs.

Facebook
WhatsApp

Inspiratie

 • Royal Boch kent een lange traditie in de productie van aardewerk. Sinds 1841 hebben de Boch broers een goed gevoel voor design en de markt ontwikkeld.

  2016-04-20 12:14:30

 • Bestek en glaswerk zijn echte eyecatchers op je gedekte tafel. Het liefst wil je dat het er altijd glanzend en mooi bij ligt en staat, maar helaas lukt dat niet altijd.

  2016-02-15 07:12:09

 • Martini in een martiniglas, bier in een bierglas en wijn in een wijnglas. Dat weten we waarschijnlijk allemaal wel, maar welke wijn of cocktail hoort in welk glas?

  2016-05-19 08:45:00

 • Je staat er nooit echt bij stil, maar servies gebruik je gedurende een dag misschien wel het vaakst van al je spullen.

  2016-05-19 11:09:34