De Kerst-magie van Blueprint Collectables

Wil je eens wat anders dan een traditionele Kerst met rood en groen? Verras jezelf en je gasten met een prachtig gedekte tafel vol Blueprint Collectables van Laura Ashley. Door het mooie tonale blauwe servies op je tafel in combinatie met verwassen jeans kun je met kaarslicht een magische Kerst-sfeer creëren. Combineer naar hartenlust de borden en kommetjes met verfijnde printjes door elkaar en maak het maakt extra bijzonder met hele fijne lichtjes en mooie kaarsen in het midden van je tafel. Hèt groen voor op de kersttafel dit jaar is Eucalyptus blad. Naast de heerlijke geur kleurt het ook fantastisch bij het servies. Leg de takken losjes rond de kaarsen en wikkel de hele fijne lichtjes er omheen. Kerst-magie met Laura Ashley op tafel!

Geen passende kandelaars? Hier is de oplossing!

Soms passen de kandelaars die je in huis hebt niet bij het sfeertje op je tafel, maar dat is heel snel op te lossen. Neem een aantal petit fours schaaltjes en plak de kaarsen met wat kaarsvet vast, dat is in een handomdraai gedaan en het effect is groots! Je kunt ook een groter bord nemen en er meerdere kaarsen op vast plakken, wat Eucalyptus blad er omheen en klaar ben je. Wil je dunne lange kaarsen gebruiken? Dan is het veiliger het volgende te doen; neem de saladeschaal, stort hem vol met fijn wit zilverzand en steek daar de kaarsen in, dat is super sfeervol en geeft genoeg licht voor de hele tafel!

 • Laura Ashley Minimok Humble Daisy 24 cl

  Alle Merken

  Laura Ashley Minimok Humble Daisy 24 cl

  € 7,95 Share

 • Laura Ashley Kom Sweet Allysum 13 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Kom Sweet Allysum 13 cm

  € 7,95 Share

 • Laura Ashley Petit Four Petit Fleur 12 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Petit Four Petit Fleur 12 cm

  € 4,95 Share

Magische stapel

De printjes van Laura Ashley zijn prachtig, ze zijn verfijnd, tijdloos en onderling gemakkelijk combineerbaar. Je kunt dus heel eenvoudig een peronal tablesetting voor iedereen maken. Vind je verschillende printjes op het servies door elkaar te druk? Kies dan per gast één dessin voor de borden en kommetjes. Op die manier kun je ook variëren en de tafel wat rustiger stylen. Kinderen vinden het erg leuk zelf te kiezen, laat ze helpen bij het dekken van de tafel, dat scheelt jou een hoop werk en het is erg gezellig!

Tafelschikking

Soms is het handig om van tevoren een tafelschikking te maken, zeker als je veel gasten hebt. Naamkaartjes zijn daarbij natuurlijk de oplossing maar ze moeten wel speciaal zijn, zeker met Kerst. Op Pinterest vind je veel inspirerende en feestelijke voorbeelden. Als je een naamkaartje op de borden zet of het bijvoorbeeld in een kommetje legt, wikkel ze dan met een mooi lint of touwtje om het servet heen. Hierdoor zullen je gasten zich extra welkom voelen voor het Kerstdiner. Wijnglazen op een mooie hoge slanke voet maken je tafel super elegant en kies daarnaast voor kleine waterglaasjes, daarmee voorkom je dat de tafel te vol komt te staan.

 • Laura Ashley Kom China Rose 13 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Kom China Rose 13 cm

  € 7,95 Share

 • Laura Ashley Tafelloper Jeans 40 x 150 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Tafelloper Jeans 40 x 150 cm

  € 19,95 Share

Verrassend feestelijk; jeans!

De tafeltexiel Collectables zijn onder andere gemaakt van jeans of jeans met print. De verwassen look van de placemats en de tafellopers geven je tafel iets bijzonders, in combinatie met de borden en mokken is het stoer en heel feestelijk tegelijk! Zeker de combinatie met Eucalyptus blad zal je verbazen. Kleine waxinelichtjes in waterglaasjes brengen magie op je tafel en heb je toevallig blauwe kussens of wellicht jeans kussens in huis? Lig je ze op de stoelen, krukjes of banken rondom je tafel voor een 1000 en één nacht magisch Kerstfeest!

Facebook
WhatsApp

Inspiratie