Verrassend met pastel

Hoe verrassend om je paastafel eens anders te dekken dan met geel! Het zachte roze van Royal Boch kleurt prachtig bij het klassieke blauw wit en de veertjes op het menukaartje. En het gele accent? Dat komt van de eitjes en de verse roomboter, gezellig en stijlvol, wie wil hier nu niet aanschuiven? Nu 50% korting op Royal Boch Fleurs Rouges. 

Eieren verstoppen

Verstop een eitje of iets anders lekkers onder een klein botervlootje van Jackies Bay en zet het bij iedereen naast zijn of haar bord, het maakt je tafel extra bijzonder en feestelijk!

 • Jackies Bay Placemat Rond Roze

  Jackies Bay

  Jackies Bay Placemat Rond Roze

  € 4,95 Share

 • Jackies Bay Set van 2 Botervlootjes in Geschenkverpakking

  Jackies Bay

  Jackies Bay Set van 2 Botervlootjes in Geschenkverpakking

  € 6,95 Share

 • Royal Boch Fleurs Rouges Bord Plat Uni 25,5 cm

  Royal Boch Classic Ivory

  Royal Boch Fleurs Rouges Bord Plat Uni 25,5 cm

  € 3,98 Share

Een ei hoort erbij!

Kwarteleitjes zien er niet alleen leuk uit op de ontbijttafel, ze zijn ook heel lekker voor bij de borrel. Vul de kleine schaaltjes en muffinvormpjes van Jackies Bay met de eitjes en een mix van grof zeezout met kruiden, en je hebt een fijn hapje voor bij de borrel aan het eind van de dag, enjoy!

Voorjaars-kransje

Borden van groot naar klein dekken ziet er altijd feestelijk uit, maar hoe leuk om ook de petit four te gebruiken. Leg er een paar kwarteleitjes op en versier het met een kransje van rozemarijn, het ziet er super uit en ruikt ook nog ‘ns heerlijk!

 • Jackies Bay Bord Plat 21 cm Ruit Blauw

  Jackies Bay

  Jackies Bay Bord Plat 21 cm Ruit Blauw

  € 5,95 Share

 • Jackies Bay Petit Four 12 cm

  Jackies Bay

  Jackies Bay Petit Four 12 cm

  € 2,95 Share

Tafeldekken

Je tafel dekken met wit linnen is altijd goed, maar de roze placemat van Jackies Bay geeft je tafel een zacht lentegevoel, wissel maar af, het is heel verrassend!

Facebook
WhatsApp

Inspiratie