Hoe dek ik de Paastafel op z’n allermooist?

Marjolein Bastin staat eigenlijk synoniem voor alles wat met natuur te maken heeft. Haar prachtige vogelserie Tweet & Whistle past perfect bij Pasen, zeker in combinatie met verse kwarteleitjes. De bordjes van Royal Doulton geven het een echt lente-gevoel en ieder mag z’n favoriete kleur kiezen! Hoe dek ik de Paastafel op z’n allermooist?

Hard of zacht gekookt?

Kruiden op een vers gekookt eitje, heerlijk! Serveer ze nog warm in een mooi eierdopje van Marjolein Bastin en combineer met pastel. De overige nog warme eitjes leg je in een schaal met veertjes ertussen, laat de lente maar komen!

 • Marjolein Bastin Tweet & Whistle Set van 2 Petit Fours in Geschenkverpakking

  Marjolein Bastin

  Marjolein Bastin Tweet & Whistle Set van 2 Petit Fours in Geschenkverpakking

  € 2,38 Share

Welke kleur wil jij?

Vogeltjes en verschillende pastellen, een echt voorjaarsgevoel! Door de mooie details en kleuren in de dessins van Marjolein Bastin kun je eigenlijk alle combinaties maken, welk vogeltje en welke kleur wil jij?

Allermooiste lepeltje

De schattige theelepeltjes van Tweet & Whistle zijn prima te gebruiken als eierlepeltjes. Heerlijk die lente op je paastafel!

 • Marjolein Bastin Tweet & Whistle Set van 2 Schaaltjes 12 cm in         Geschenkverpakking

  Marjolein Bastin

  Marjolein Bastin Tweet & Whistle Set van 2 Schaaltjes 12 cm in Geschenkverpakking

  € 3,98 Share

Paasversiering

Versier je tafel eens met een stapel vrolijke borden! Zet ze mix&match in het midden en zet op het bovenste bord wat uitgeholde eitjes met groen erin, paaswensen er omheen en klaar! Je kunt ook nog variëren met eierdopjes.

Facebook
WhatsApp

Inspiratie