Pasen vier je met Heritage Collectables

Daag jezelf uit dit jaar en dek je paastafel in een unieke kleur. Je gasten zullen blij verrast zijn met je kleurkeuze. Kies je favoriete kleur uit de Heritage Collectables servieslijn. Dit geeft je tafel een rustige uitstraling. Wij kozen voor de kleur blauw. Het gebruikte Elveden dessin van Heritage Collectables is rijk aan verschillende kleuren. Kies bijpassende pasteltinten uit dit dessin en laat deze terug komen in je paasdecoratie.

Kommetjes als paasdecoratie

Paasdecoraties die het altijd goed doen: paasnestjes gevuld met eitjes. In elke supermarkt kun je leuke en lekkere paaseitjes kopen. Wij kozen voor dragee eitjes; chocolade eitjes in een pastelkleurig jasje. Maak een nestje van sisal touw, stro of ander natuurlijk materiaal in een van de kommetjes uit de Heritage Collectables lijn. De kleine kommetjes geven een speels accent wanneer je ze voor elke gast neerzet op een stapel borden. Heb je een tafel dekt voor 6 of 8 personen? Selecteer dan een aantal grote kommen met nestjes en plaats ze gezellig bij elkaar op tafel.

laura-ashley-heritage-paasdecoratie
 • Laura Ashley Heritage Beker Mint Uni 33 cl

  Alle Merken

  Laura Ashley Heritage Beker Mint Uni 33 cl

  € 10,95 Share

 • Laura Ashley Heritage Petit Four Midnight Uni 12 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Heritage Petit Four Midnight Uni 12 cm

  € 5,95 Share

 • Laura Ashley Heritage Kom 16 cm Seaspray Uni 80 cl

  Alle Merken

  Laura Ashley Heritage Kom 16 cm Seaspray Uni 80 cl

  € 10,95 Share

Eierdopjes

Natuurlijk mogen eierdopjes op een gedekte tafel voor ontbijt of brunch niet ontbreken tijdens de paasdagen. Heritage Collectables heeft 5 verschillende dessins in de collectie. Mix & match je eigen favorieten voor een vrolijke twist op je paastafel.

laura-ashley-heritage-eierdop
laura-ashley-heritage-paastafel-dekken

Paastafel dekken

Het Elveden dessin vormt de basis van Heritage Collectables. Het dessin bestaat uit bloemen en vogels die in een modern jasje zijn gestoken door de eigentijdse kleuren. Deze mengeling van kleuren past uitstekend bij het voorjaar en bij Pasen.

 • Laura Ashley Heritage Bord Plat Cobblestone Pinstripe 26 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Heritage Bord Plat Cobblestone Pinstripe 26 cm

  € 14,95 Share

Paasdecoratie

Breng de kleuren uit het Elveden dessin terug in de paasdecoratie die je gebruikt. Denk aan gekleurde eieren aan paastakken of bijpassende voorjaarsbloemen in een mooie vaas op tafel. Het creëren van een vrolijke tafel was nog nooit zo makkelijk – zelfs zonder decoratie staat het servies prachtig!

Facebook
WhatsApp

Inspiratie