Heritage Collectables van Laura Ashley; mixen en matchen was nog nooit zo leuk

Laura Ashley – deze naam laat de harten van veel vrouwen sneller kloppen. Ooit maakte Laura zelf de eerste prints aan haar keukentafel in London. Het merk is in de decennia erna uitgegroeid tot een wereldmerk op het gebied van interieur en lifestyle. De designers van Laura Ashley Tableware zijn opnieuw de archieven van Laura Ashley ingedoken om mooie printjes voor de nieuwe collectie te selecteren. Met een prachtig resultaat: Heritage Collectables.

Sfeermakers in huis

Laura Ashley Tableware brengt gezelligheid en sfeer in huis. Creëer het echte Laura Ashley gevoel met de nieuwe Heritage Collectables. De kleurrijke vogels in het dessin, zijn kenmerkend voor Laura Ashley. Dit dessin vindt zijn oorsprong in een ver verleden en is nog steeds helemaal van deze tijd – typisch Laura Ashley! Kies je eigen favorieten en mix er op los. Hierbij geldt geen goed of fout, want alle items passen uitstekend bij elkaar.

laura-ashley-heritage-collectables-borden
 • Laura Ashley Heritage Bord Plat Cobblestone Pinstripe 26 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Heritage Bord Plat Cobblestone Pinstripe 26 cm

  € 14,95 Share

 • Laura Ashley Heritage Bord Plat Midnight Candy 26 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Heritage Bord Plat Midnight Candy 26 cm

  € 14,95 Share

 • Laura Ashley Heritage Kom 13 cm Midnight Uni 42 cl

  Alle Merken

  Laura Ashley Heritage Kom 13 cm Midnight Uni 42 cl

  € 8,95 Share

Een luxe of juist een speelse uitstraling

In welke stemming ben je vandaag? Met Heritage Collectables kun je alle kanten op, vrolijk word je er sowieso van. Zin om een diner voor vrienden of familie te geven? Door de fraaie schulpborden en de gouden randjes op kommen en bekers, krijgt je gedekte tafel een luxe uitstraling. Geen tijd om een 4-gangen diner voor te bereiden? Haal wat hapjes en taartjes in huis voor een high tea. De vrolijke pastelkleurtjes zorgen voor een speelse en vrolijke sfeer. Ideaal om uren bij te kletsen met vriendinnen.

laura-ashley-heritage-high-tea
laura-ashley-heritage-bekers

Pronkstukken voor je interieur

Wij vinden de Heritage Collectables te mooi om achter de deuren van een kast te verstoppen. Jij ook? Laat jouw nieuwe servies shinen in een open kast of plank aan de muur in je keuken.

 • Laura Ashley Heritage Minimok Seaspray Uni 22 cl

  Alle Merken

  Laura Ashley Heritage Minimok Seaspray Uni 22 cl

  € 8,95 Share

 • Laura Ashley Heritage Schulpbord Mint Uni 24,5 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Heritage Schulpbord Mint Uni 24,5 cm

  € 14,95 Share

laura-ashley-heritage-dinerbord-als-dienblad

Dinerborden als onderbord

Dinerborden laat je terugkomen door ze als dienblad te gebruiken. Zet er wat mokjes zonder oor op. Ze staan super sjiek als vaasjes. Maak het geheel af met stompkaarsen in bijpassende kleuren. Shop nu Heritage Collectables online!

Facebook
WhatsApp

Inspiratie