Fine Dining met Dutch Rose Amsterdam

Ben jij een gepassioneerde thuiskok? Organiseer je graag gezellige etentjes met vrienden of familie? Naast een goed bereide maaltijd zijn de presentatie en de ambiance belangrijke ingrediënten voor een geslaagd diner. Lees gauw verder om te weten hoe je deze sfeer in een handomdraai creëert met de nieuwe collectie van Dutch Rose Amsterdam: Loft.

Fine Dining

Het thuis organiseren van een diner is niet nieuw. Fine dining at home wordt de laatste jaren steeds populairder en niet zonder reden. Je kiest zelf de ingrediënten en creëert thuis je eigen unieke fine dining experience. Tevens bespaar je geld, terwijl je op luxe, sfeer en ambiance niet hoeft te in te leveren. Voor het dekken van je tafel hebben wij Dutch Rose Loft ontworpen; een servieslijn uitgevoerd in tijdloos zwart-wit -inspelend op de Mix & Match trend van nu.

tafeldekken met Dutch Rose Loft
 • Dutch Rose Loft Zwart-Wit Bord Diep Schulprand 23 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Loft Zwart-Wit Bord Diep Schulprand 23 cm

  € 8,95 Share

 • Dutch Rose Loft Zwart-Wit Kom Gouden Rand 14 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Loft Zwart-Wit Kom Gouden Rand 14 cm

  € 7,95 Share

 • Dutch Rose Loft Zwart-Wit Ontbijtbord Zwart met Glitter 21 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Loft Zwart-Wit Ontbijtbord Zwart met Glitter 21 cm

  € 6,95 Share

Dutch Rose Loft

Dutch Rose Loft is een uitgebreide servieslijn uitgevoerd in 5 verschillende dessins, waarvan een aantal voorzien zijn van gouddetails voor een extra feestelijke touch. Een mooie gedekte tafel voorzie je onder meer van gestapelde borden. Wissel de dessins af en mix vooral met de specials, zoals de geschulpte borden. Door hiermee te variëren kun je je tafel eindeloos in verschillende stijlen dekken en wordt het nooit saai.

Dutch Rose gestapelde zwart wit borden met gouden rand
zwart wit gedekte tafel met Dutch Rose Loft

Uitgebreide collectie

Borden zijn de basis voor elke gedekte tafel. Maar er is meer nodig voor een fine dining experience. Gebruik bijpassende kommen, glazen en textiel om het geheel verder af te stylen. Kommen zijn natuurlijk multi-inzetbaar! Gebruik ze om bijgerechten in te serveren, sausjes of het nagerecht.

 • Dutch Rose Loft Zwart-Wit Kom Zwarte Strepen 10 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Loft Zwart-Wit Kom Zwarte Strepen 10 cm

  € 4,95 Share

 • Dutch Rose Loft Zwart-Wit Koffiemok Wit met Glitters 20 cl

  Dutch Rose

  Dutch Rose Loft Zwart-Wit Koffiemok Wit met Glitters 20 cl

  € 5,95 Share

zwart wit kommen en espresso kopjes van Dutch Rose Loft

Espresso kopjes

Na het diner is het gezellig om samen met je gasten nog even na te tafelen. Of je dit nu doet met een espresso, cappuccino of Latte; Dutch Rose heeft voor elke gelegenheid een geschikt kopje of mok. Het leuke is dat je ook hier weer je eigen dessin kunt kiezen! De bonbons of koekjes die hierbij horen, staan geweldig op de bijpassende petit four bordjes.

Facebook
WhatsApp

Inspiratie