Fall in Love

Op dit moment zie je de prachtigste kleuren in de natuur, en niets is leuker dan die warme herfstsfeer in je huis te halen. Mix neutraal gekleurde borden en kommetjes van Colour your World, Royal Doulton en Dutch Rose en vier de herfst op tafel met prachtige gekleurde pompoenen. Wie weet met heerlijke pompoensoep!

Herfst op je tafel

Pompoenen vind je rond deze tijd van het jaar overal. Het leukst is natuurlijk om ze van de boer te halen, vaak mag je ze zelf rapen! Door het servies op je tafel neutraal te houden en je borden en kommetjes op kleur te stapelen krijgen de pompoenen een hoofdrol op je gedekte tafel. Steek er wat Eucalyptus blad tussen voor een heerlijke geur en vergeet vooral de zwarte bekers niet, mocht je te weinig kommen hebben dan kun je ook soep in een Dutch Rose mok serveren.

Versier je bord

Door de uiteinden van een takje Eucalyptus aan elkaar te knopen, kun je de borden prachtig versieren. Zet er vervolgens nog een kommetje in en je tafel ziet er werkelijk prachtig uit! Met een klein oranje lampionnetje komen je zwarte borden en bekers van Dutch Rose en Royal Doulton nog beter tot z’n recht.

Fall in love

To ‘Fall in love’ heb je het volgende nodig; neutraal gekleurde borden en kommen, zwarte bekers en mokjes, pompoenen, Eucalyptus blad, een stukje touw en oranje lampionnen.

 • KN Industrie Brick Lane Vork Stonewashed

  KN Industrie

  KN Industrie Brick Lane Vork Stonewashed

  € 2,48 Share

 • Dutch Rose Zwart-Wit Bord Zwart Uni 26 cm

  Dutch Rose

  Dutch Rose Zwart-Wit Bord Zwart Uni 26 cm

  € 6,95 Share

Comfort-food

De herfst is bij uitstek geschikt voor een lekkere maaltijdsoep. Dat kan in een diep bord, maar met het serveren in een kommetje beker of mok wordt je soep net iets specialer en kun je met opgekrulde benen op de bank heerlijk genieten!

Facebook
WhatsApp

Inspiratie