Een kinderfeestje organiseren, 4 tips!

Er is er één jarig, hoera! Dit moet natuurlijk groots gevierd worden voor de kleintjes. Maar hoe pak je dit aan? Organiseer een kinderfeestje thuis! Breng in een paar stappen je huis in feestelijke sferen!

Hapjestafel

Het is leuk om één tafel te gebruiken als cadeau en hapjes tafel. Plaats de tafel tegen de muur en versier het met zelfgemaakte slingers of pompons en plaats de taart op een taartplateau in het midden. Heb je geen taartplateau? Maak er gemakkelijk zelf een door een groot bord op een cilindervormige pot te plaatsen. Net zo makkelijk! Zet een stapel gekleurde borden en een glaasje met houten bestek op de tafel, zodat de kinderen zelf hun lekkers kunnen pakken. Het is ideaal om een bordenrek of etagère te gebruiken om verschillende hapjes op te serveren. Het staat feestelijk en je kunt het makkelijk naar de feesttafel verplaatsen.

maak voor een kinderfeest thuis een etagere met kleurrijke borden en ander servies
 • Bordenrek 3-laags

  Boerenbont

  Bordenrek 3-laags

  € 19,95 Share

Een kleurrijke feesttafel

Wanneer alle kinderen zijn gearriveerd, roep je de kinderen aan de feesttafel en is het tijd om te zingen en te genieten van een stukje taart. Leuke borden, glazen met grote rietjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Mix en match verschillende kleurrijke borden om een vrolijke sfeer te creëren. Kleur werkt altijd goed voor een kinderfeestje en is daarnaast makkelijk door te voeren in de decoratie. Decoreer de tafel met een weckpot met regenboog kauwgomballen en strooi wat confetti op tafel en het feest kan beginnen!

tafel dekken met servies van colour your world en royal boch
feestelijke borden van colour your world en royal boch voor een kinderfeestje thuis

Feestelijk kinderbestek

Bindt feestelijke papieren servetten, zoals deze leuke met stippen van Colour Your World, met een feestelijk lintje om het houten bestek en plaats het bestek op elk bordje. Zo maak je er een écht gezellig feestje van!

 • Royal Boch Fleurs Bleues Bord Plat Uni 21 cm

  Royal Boch Classic Ivory

  Royal Boch Fleurs Bleues Bord Plat Uni 21 cm

  € 2,98 Share

 • Marjolein Bastin Wildflowers Set van 3 Gebakvorkjes in Geschenkverpakking Refit

  Blog lentekriebels op tafel

  Marjolein Bastin Wildflowers Set van 3 Gebakvorkjes in Geschenkverpakking Refit

  € 9,95 Share

Waterglas van dutch rose voor een kinderfeestje

Versierde glazen

Als leuk detail kun je de kinderen verwennen met een spikkel glas. Smelt een reep witte chocola, giet het in een schaal en dip de rand van het glas in de gesmolten chocola en versier de rand met gekleurde spikkels. Daar gaan de kinderen zeker blij van worden!

Facebook
WhatsApp

Inspiratie