Blueprint Collectables; prachtige Heritage voor op je tafel

Just arrived! Laura Ashley introduceert haar nieuwste tafelconcept in Nederland; Blueprint Collectables. Een uitbundige mix van de allereerste handgemaakte printjes, opgedoken uit het archief in Londen, en omgetoverd in een feest voor op je tafel. Je kunt het servies helemaal zelf samenstellen met de Collectables zoals jij dat wil. De combinatie met verwassen vintage jeans is verrassend en maakt je tafel helemaal nieuw!

Borden mix&match stapelen

Maak je eigen personal mix door de borden te stapelen zoals jij dat wil. Je kunt er eindeloos mee variëren! In een handomdraai heb je een prachtige gedekte tafel. Bekijk in de shop alle Collectables en tover je eigen tafel om in een feestje!

 • Laura Ashley Gebakbord Sweet Allysum 18 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Gebakbord Sweet Allysum 18 cm

  € 6,95 Share

 • Laura Ashley Bord Plat China Rose 20 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Bord Plat China Rose 20 cm

  € 8,95 Share

 • Laura Ashley Bord Plat Floris 26 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Bord Plat Floris 26 cm

  € 12,95 Share

Lekker uitgebreid paas-dekken

Neem de tijd om je tafel te dekken, dat is al zoveel voorpret! Door de borden en kommen in stapeltjes op de tafel te zetten wordt het dekken van je tafel peanuts, wedden dat je niet op kunt houden met combineren? Hier hebben we de servetten gebruikt als placemat en als wrap om het broodje, maar je kunt ze natuurlijk ook als een rolletje op het bord of onder het bestek leggen.

Paasmenu op je bord

Een zelfgemaakt menu op de borden is altijd een goed idee! Print ze in dezelfde kleur als de Collectables en gebruik verschillende lettertypes. Je wil toch gelijk aanschuiven?

 • Laura Ashley Servet Sweet Allysum 45 x 45 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Servet Sweet Allysum 45 x 45 cm

  € 5,95 Share

 • Laura Ashley Schaal China Rose 23 cm

  Alle Merken

  Laura Ashley Schaal China Rose 23 cm

  € 24,95 Share

Fijne grote schaal

Schalen kun je nooit genoeg hebben. Deze fijne Collectable kun je echt voor alles gebruiken, salade, fruit, of, zoals hier om je heerlijk broodjes in te serveren. Kijk bij de tips hoe de broodjes zelf kunt maken.

Facebook
WhatsApp

Inspiratie