Van laag naar hoog sorteren

21-25 of 56

 • 22-11-2017 12:37 Geplaatst in Royal Boch Jackies Bay KN Industrie Laura Ashley Kitchen Trend door Arjan Rikmanspoel
  Traditionele hulst hoeft al lang niet meer. Eucalyptus verspreid op tafel is prachtig of maak je eigen kandelaars! Gebruik eucalyptus blad en doe het in een glazen fles gevuld met water. Neem een paar lange smalle kaarsen en maak ze op maat met een mesje voor de flesopening. Doe de kaars in de fles en steek hem aan. Wat een gezelligheid!
 • 22-11-2017 12:36 Geplaatst in Royal Boch Jackies Bay KN Industrie Laura Ashley Kitchen Trend door Arjan Rikmanspoel
  Servetten zijn een must voor iedere tafel, geknoei kun je immers niet voorkomen, maar het zorgt daarnaast ook voor heel veel sfeer. Je kunt voor een stijlvol exemplaar gaan, maar je kunt ook kiezen voor een simpelere variant om deze vervolgens op te leuken. Hoe? Door bijvoorbeeld een rood-wit gestreept strikje met een dennentakje aan het opgerolde servet toe te voegen. Maar ook een satijnen lint doet het altijd goed. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.
 • 22-11-2017 12:34 Geplaatst in Royal Boch Jackies Bay KN Industrie Laura Ashley Kitchen Trend door Arjan Rikmanspoel
  Geen serviesset voor 12 personen? Niet getreurd, want het mixen en matchen van servies is helemaal trendy dus je kunt lekker losgaan. Zorg ervoor dat de verschillende serviessets verspreid over de kersttafel terugkomen zodat het toch één geheel wordt. Stylingtip: stapel de borden en soepkommen voor een speels en feestelijk effect.  Bij een chique diner kan een amuse vooraf niet ontbreken. Serveer je kleine welkomsthapjes in leuke amuseschaaltjes of verwelkom je gasten met een etagère vol hapjes. De ruimte die je over hebt op tafel, kun je gebruiken voor het plaatsen van schalen.
 • 15-11-2017 15:35 Geplaatst in Royal Boch Jackies Bay KN Industrie Laura Ashley Kitchen Trend door Arjan Rikmanspoel
  Ook leuk: maak eigen menukaartjes of schrijf een persoonlijk kaartje voor iedereen aan tafel. Of versier je servetten met een dennentakje of kersthanger, vastgebonden met een stukje touw
 • 15-11-2017 15:35 Geplaatst in Royal Boch Jackies Bay KN Industrie Laura Ashley Kitchen Trend door Arjan Rikmanspoel
  Een kersttafel is niet compleet zonder groene accenten. Juist op een tafel die voor de rest heel clean is, is het prachtig om takjes groen te gebruiken als subtiele decoratie. Leuk voor een DIY, maar het is natuurlijk ook prima om het lekker simpel te houden.
Van laag naar hoog sorteren

21-25 of 56