Van laag naar hoog sorteren

16-20 of 56

 • 18-12-2017 08:54 Geplaatst in Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel
  De tafeltexiel Collectables zijn onder andere gemaakt van jeans of jeans met print. De verwassen look van de placemats en de tafellopers geven je tafel iets bijzonders, in combinatie met de borden en mokken is het stoer en heel feestelijk tegelijk! Zeker de combinatie met Eucalyptus blad zal je verbazen. Kleine waxinelichtjes in waterglaasjes brengen magie op je tafel en heb je toevallig blauwe kussens of wellicht jeans kussens in huis? Lig je ze op de stoelen, krukjes of banken rondom je tafel voor een 1000 en één nacht magisch Kerstfeest!

 • 18-12-2017 08:53 Geplaatst in Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel

  Soms is het handig om van tevoren een tafelschikking te maken, zeker als je veel gasten hebt. Naamkaartjes zijn daarbij natuurlijk de oplossing maar ze moeten wel speciaal zijn, zeker met Kerst. Op Pinterest vind je veel inspirerende en feestelijke voorbeelden. Als je een naamkaartje op de borden zet of het bijvoorbeeld in een kommetje legt, wikkel ze dan met een mooi lint of touwtje om het servet heen. Hierdoor zullen je gasten zich extra welkom voelen voor het Kerstdiner. Wijnglazen op een mooie hoge slanke voet maken je tafel super elegant en kies daarnaast voor kleine waterglaasjes, daarmee voorkom je dat de tafel te vol komt te staan.

 • 18-12-2017 08:52 Geplaatst in Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel

  De printjes van Laura Ashley zijn prachtig, ze zijn verfijnd, tijdloos en onderling gemakkelijk combineerbaar. Je kunt dus heel eenvoudig een peronal tablesetting voor iedereen maken. Vind je verschillende printjes op het servies door elkaar te druk? Kies dan per gast één dessin voor de borden en kommetjes. Op die manier kun je ook variëren en de tafel wat rustiger stylen. Kinderen vinden het erg leuk zelf te kiezen, laat ze helpen bij het dekken van de tafel, dat scheelt jou een hoop werk en het is erg gezellig!

 • 18-12-2017 08:50 Geplaatst in Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel

  Soms passen de kandelaars die je in huis hebt niet bij het sfeertje op je tafel, maar dat is heel snel op te lossen. Neem een aantal petit fours schaaltjes en plak de kaarsen met wat kaarsvet vast, dat is in een handomdraai gedaan en het effect is groots! Je kunt ook een groter bord nemen en er meerdere kaarsen op vast plakken, wat Eucalyptus blad er omheen en klaar ben je. Wil je dunne lange kaarsen gebruiken? Dan is het veiliger het volgende te doen; neem de saladeschaal, stort hem vol met fijn wit zilverzand en steek daar de kaarsen in, dat is super sfeervol en geeft genoeg licht voor de hele tafel!

 • 22-11-2017 12:38 Geplaatst in Royal Boch Jackies Bay KN Industrie Laura Ashley Kitchen Trend door Arjan Rikmanspoel
  Verras je gasten met zelfgemaakte naamkaartjes. Vouw een stevig stuk papier dubbel en schrijf de naam met een fijne zwarte of gouden pen. Dit staat niet alleen ontzettend gezellig, maar getuigt ook van aandacht en creativiteit die je in jouw kersttafel hebt gestopt.
Van laag naar hoog sorteren

16-20 of 56