Van laag naar hoog sorteren

21-25 of 49

 • 21-11-2017 09:21 Geplaatst in Dutch Rose door Arjan Rikmanspoel

  De ramekins van Dutch Rose lenen zich ook prima voor de pepernotenbar, ze zijn precies goed om er een handje strooigoed in te doen of een paar overheerlijke chocolade kruidnoten. Geen ramekins in huis? Petit four schaaltjes zijn ook prima. Het is ook leuk om tussen de kommetjes en ramekins wat versiering te leggen. En een Sinterklaas van chocola mag uiteraard niet ontbreken!

 • 21-11-2017 09:20 Geplaatst in Dutch Rose door Arjan Rikmanspoel

  Natuurlijk kun je ook een groot bord gebruiken om de pepernoten door elkaar te mixen. Als je de kaartjes van de verschillende soorten ernaast legt kunnen je gasten alsnog de lekkerste er uitkiezen. Je kunt er natuurlijk ook een paar fijne schaaltjes en kommetjes naast zetten om de pepernoten in te doen. Strooien mag natuurlijk ook als Sinterklaas binnenkomt!

 • Waterglas van dutch rose voor een kinderfeestje
  13-09-2017 12:18 Geplaatst in Royal Boch Dutch Rose Colour your World Jackies Bay Alie Kruse-Kolk door Arjan Rikmanspoel
  Als leuk detail kun je de kinderen verwennen met een spikkel glas. Smelt een reep witte chocola, giet het in een schaal en dip de rand van het glas in de gesmolten chocola en versier de rand met gekleurde spikkels. Daar gaan de kinderen zeker blij van worden!
 • feestelijke borden van colour your world en royal boch voor een kinderfeestje thuis
  13-09-2017 12:17 Geplaatst in Royal Boch Dutch Rose Colour your World Jackies Bay Alie Kruse-Kolk door Arjan Rikmanspoel

  Bindt feestelijke papieren servetten, zoals deze leuke met stippen van Colour Your World, met een feestelijk lintje om het houten bestek en plaats het bestek op elk bordje. Zo maak je er een écht gezellig feestje van!

 • tafel dekken met servies van colour your world en royal boch
  13-09-2017 12:15 Geplaatst in Royal Boch Dutch Rose Colour your World Jackies Bay Alie Kruse-Kolk door Arjan Rikmanspoel

  Wanneer alle kinderen zijn gearriveerd, roep je de kinderen aan de feesttafel en is het tijd om te zingen en te genieten van een stukje taart. Leuke borden, glazen met grote rietjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Mix en match verschillende kleurrijke borden om een vrolijke sfeer te creëren. Kleur werkt altijd goed voor een kinderfeestje en is daarnaast makkelijk door te voeren in de decoratie. Decoreer de tafel met een weckpot met regenboog kauwgomballen en strooi wat confetti op tafel en het feest kan beginnen!

Van laag naar hoog sorteren

21-25 of 49