Van laag naar hoog sorteren

16-20 of 49

 • 05-12-2017 08:35 Geplaatst in Royal Boch Boerenbont Dutch Rose KN Industrie door Arjan Rikmanspoel

  Een grote kan met water op tafel is altijd fijn, je hoeft niet elke keer naar de keuken te lopen en het staat ook nog eens gezellig. Je kunt de kan extra aandacht geven door 'm op een grote stapel borden te zetten, liefst gemixt door elkaar, met een mooie kerstbal aan het oor. Het is sowieso handig een aantal borden bij de hand te hebben, die komen altijd van pas, voor een stuk brood of een salade.

 • 05-12-2017 08:33 Geplaatst in Royal Boch Boerenbont Dutch Rose KN Industrie door Arjan Rikmanspoel

  Borden stapelen op je feesttafel is natuurlijk heel feestelijk, zeker als ze allemaal verschillend zijn! De oud-roze kleur van Fleurs Rouges past erg goed bij het klassieke rood van Kerst, dus gerechten met rood fruit of bijvoorbeeld wild komen prachtig tot z'n recht op het servies. Omdat de borden in veel variaties verkrijgbaar zijn kun je het servies op tafel helemaal samenstellen, speciaal voor je gasten; iedereen een persoonlijk stapeltje. Maak een extra mooi naamkaartje met een takje groene mistletoe om iedereen aan tafel te verwelkomen.

 • 05-12-2017 08:25 Geplaatst in Royal Boch Boerenbont Dutch Rose KN Industrie door Arjan Rikmanspoel

  Zet simpele gerechten op je Kersttafel; het levert je veel tijdwinst op en houdt keukenstress buiten de deur! Gerechten in kommetjes serveren is de truc, een heerlijk amuse, kleine salade of dampende soep, alles kan er eigenlijk in. Zeker met kinderen aan tafel zijn kommetjes erg praktisch. Royal Boch heeft kommen en schaaltjes in verschillende groottes zodat je bij elk gerecht de juiste kom hebt. Mix roze, Classic Ivory en Fleurs Rouges door elkaar, het geeft een extra feestelijk effect.

 • 21-11-2017 09:23 Geplaatst in Dutch Rose door Arjan Rikmanspoel
  Je kunt de pepernotenbar extra leuk maken door er een jutezak onder te leggen, dat geeft een extra Sint gevoel. Een lekkere beker warme chocola erbij en het feest is compleet, fijne Sint!

 • 21-11-2017 09:22 Geplaatst in Dutch Rose door Arjan Rikmanspoel
  250 gr bakmeel, 125 gr donkere basterdsuiker, 100gr zachte boter, 2 eetlepels speculaaskruiden, 3 eetlepels melk. Mix de ingredienten tot een soepel deeg, verwarm de oven op 150 C, maak kleine bolletjes, leg op bakpapier en bak ze in 20 minuten gaar!
Van laag naar hoog sorteren

16-20 of 49