INSPIRATIE

Van laag naar hoog sorteren

16-20 of 209

 • 13-12-2018 15:03 Geplaatst in Dutch Rose door Arjan Rikmanspoel
  December is een feestmaand, gevuld met borrels en etentjes. Veel gezelligheid, maar er moeten ook de nodige voorbereidingen getroffen worden voor het kerstdiner.Lees meer
 • zwart wit kommen en espresso kopjes van Dutch Rose Loft
  20-09-2018 12:06 Geplaatst in Dutch Rose door Arjan Rikmanspoel
  Na het diner is het gezellig om samen met je gasten nog even na te tafelen. Of je dit nu doet met een espresso, cappuccino of Latte; Dutch Rose heeft voor elke gelegenheid een geschikt kopje of mok. Het leuke is dat je ook hier weer je eigen dessin kunt kiezen! De bonbons of koekjes die hierbij horen, staan geweldig op de bijpassende petit four bordjes.
 • zwart wit gedekte tafel met Dutch Rose Loft
  20-09-2018 12:06 Geplaatst in Dutch Rose door Arjan Rikmanspoel
  Borden zijn de basis voor elke gedekte tafel. Maar er is meer nodig voor een fine dining experience. Gebruik bijpassende kommen, glazen en textiel om het geheel verder af te stylen. Kommen zijn natuurlijk multi-inzetbaar! Gebruik ze om bijgerechten in te serveren, sausjes of het nagerecht.
 • Dutch Rose gestapelde zwart wit borden met gouden rand
  20-09-2018 12:05 Geplaatst in Dutch Rose door Arjan Rikmanspoel
  Dutch Rose Loft is een uitgebreide servieslijn uitgevoerd in 5 verschillende dessins, waarvan een aantal voorzien zijn van gouddetails voor een extra feestelijke touch. Een mooie gedekte tafel voorzie je onder meer van gestapelde borden. Wissel de dessins af en mix vooral met de specials, zoals de geschulpte borden. Door hiermee te variëren kun je je tafel eindeloos in verschillende stijlen dekken en wordt het nooit saai.
 • tafeldekken met Dutch Rose Loft
  20-09-2018 12:02 Geplaatst in Dutch Rose door Arjan Rikmanspoel
  Het thuis organiseren van een diner is niet nieuw. Fine dining at home wordt de laatste jaren steeds populairder en niet zonder reden. Je kiest zelf de ingrediënten en creëert thuis je eigen unieke fine dining experience. Tevens bespaar je geld, terwijl je op luxe, sfeer en ambiance niet hoeft te in te leveren. Voor het dekken van je tafel hebben wij Dutch Rose Loft ontworpen; een servieslijn uitgevoerd in tijdloos zwart-wit -inspelend op de Mix & Match trend van nu.
Van laag naar hoog sorteren

16-20 of 209