INSPIRATIE

Van laag naar hoog sorteren

6-10 of 209

 • laura-ashley-heritage-paastafel-dekken
  03-04-2019 14:25 Geplaatst in Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel
  Het Elveden dessin vormt de basis van Heritage Collectables. Het dessin bestaat uit bloemen en vogels die in een modern jasje zijn gestoken door de eigentijdse kleuren. Deze mengeling van kleuren past uitstekend bij het voorjaar en bij Pasen.Lees meer
 • laura-ashley-heritage-eierdop
  03-04-2019 14:24 Geplaatst in Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel

  Natuurlijk mogen eierdopjes op een gedekte tafel voor ontbijt of brunch niet ontbreken tijdens de paasdagen. Heritage Collectables heeft 5 verschillende dessins in de collectie. Mix & match je eigen favorieten voor een vrolijke twist op je paastafel.

  Lees meer
 • laura-ashley-heritage-paasdecoratie
  03-04-2019 14:22 Geplaatst in Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel

  Paasdecoraties die het altijd goed doen: paasnestjes gevuld met eitjes. In elke supermarkt kun je leuke en lekkere paaseitjes kopen. Wij kozen voor dragee eitjes; chocolade eitjes in een pastelkleurig jasje. Maak een nestje van sisal touw, stro of ander natuurlijk materiaal in een van de kommetjes uit de Heritage Collectables lijn. De kleine kommetjes geven een speels accent wanneer je ze voor elke gast neerzet op een stapel borden. Heb je een tafel dekt voor 6 of 8 personen? Selecteer dan een aantal grote kommen met nestjes en plaats ze gezellig bij elkaar op tafel.

  Lees meer
 • laura-ashley-heritage-dinerbord-als-dienblad
  26-03-2019 15:04 Geplaatst in Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel
  Dinerborden laat je terugkomen door ze als dienblad te gebruiken.Lees meer
 • laura-ashley-heritage-bekers
  26-03-2019 15:03 Geplaatst in Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel
  Wij vinden de Heritage Collectables te mooi om achter de deuren van een kast te verstoppen.Lees meer
Van laag naar hoog sorteren

6-10 of 209