INSPIRATIE

Van laag naar hoog sorteren

1-5 of 144

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 10-08-2017 09:24 Geplaatst in Boerenbont Jackies Bay Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel

  Organiseer je een gezellige borrel met vrienden met heerlijke kaasplankjes? Zorg er dan voor dat je een apart kaasmesje voor elke kaas hebt, op die manier worden de verschillende smaken van de kazen niet gemengd. En het staat ook gewoon leuk. Nu de foto nog. Cheese! Zó organiseer je een super gezellige borrelavond.

 • 10-08-2017 09:23 Geplaatst in Boerenbont Jackies Bay Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel
  De kaasvork kan gebruikt worden om een blok kaas vast te houden tijdens het snijden . Ook is het ideaal om harde of oudere kazen in kleinere stukken te breken.
 • 10-08-2017 09:22 Geplaatst in Boerenbont Jackies Bay Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel
  Het steekmesje is scherp en stevig en daardoor geschikt voor hardere kaasjes. Je gebruikt het om een hard kaasje te snijden om vervolgens met de scherpe punt in de kaas te prikken en het van je kaasplankje te serveren. Het steekmesje is specifiek voor Parmezaanse kaas erg geschikt. Parmezaanse kaas heeft een granuleuze structuur die stimulerend is voor de smaakpapillen. Door de Parmezaanse kaas te steken in plaats van te schaven behoudt je deze structuur en dus de smaak! 
 • 10-08-2017 09:20 Geplaatst in Boerenbont Jackies Bay Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel
  Zachte kaas zoals Brie of Camembert hebben een zacht interieur en kunnen gemakkelijk aan het mes blijven plakken. Om het mooi te snijden en de vorm van de kaas goed te behouden, gebruik je een dun recht mes. Dit mes heeft een breed lemmet en een afgeronde punt. Hierdoor kun je gemakkelijk de kaas op een toastje uit smeren. Voor een zachte kaas kun je ook een kaasmes met gaten gebruiken.
 • 06-07-2017 10:43 Geplaatst in Jackies Bay Royal Doulton Laura Ashley door Arjan Rikmanspoel
  Voor dit soort zomerse tafels is het altijd leuk om het houten tafelblad niet helemaal af te dekken. Dit kun je doen door, zoals je op de foto’s ziet, de tafelloper horizontaal over de tafel te laten lopen. Dit geeft de tafel een wat speelsere en nonchalantere look dan met een tafelkleed. En dat is precies wat we willen op een ongedwongen relaxte zomeravond.

Van laag naar hoog sorteren

1-5 of 144

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5