Maak kennis met onze merken:

 • Laura Ashley

  Heritage Collectables – Een kleurrijke Heritage op je tafel

 • Laura Ashley

  Blueprint Collectables; Rijke geschiedenis in een modern jasje

 • Dutch Rose

  Dutch Rose – 100% Dutch Design

 • Boerenbont

  Stoer, vrolijk en typisch Hollands, dat is Boerenbont!

Loading...

Bij ons vind je alle inspiratie om je tafel te dekken

 • Zo veelzijdig is Boerenbont

  Mix en match met Boerenbont.

  2019-09-19 09:35:47

  Maak je eigen pepernotenbar!

  Maak je eigen pepernotenbar! Sint is in het land en natuurlijk brengt hij weer allerlei lekkernijen mee. Hoe maak je het Sinterklaas-feest extra speciaal? Met al die overheerlijke kruidnoten kun je thuis bijvoorbeeld je eigen pepernotenbar maken! Neem een aantal kommen of kommetjes, bijvoorbeeld de zwart witte van Dutch Rose en vul ze met verschillende soorten pepernoten. Op het knijpertje dat je aan het kommetje hangt zet je de soort en vervolgens hang je er een leuke slinger boven om Sint te verwelkomen. Kleine schaaltjes of bordjes van Dutch Rose kun je uitdelen of ernaast zetten om de lekkernijen op te leggen.

  2019-11-01 10:49:12

  De Kerst-magie van Blueprint Collectables

  Wil je eens wat anders dan een traditionele Kerst met rood en groen? Verras jezelf en je gasten met een prachtig gedekte tafel vol Blueprint Collectables van Laura Ashley. Door het mooie tonale blauwe servies op je tafel in combinatie met verwassen jeans kun je met kaarslicht een magische Kerst-sfeer creëren. Combineer naar hartenlust de borden en kommetjes met verfijnde printjes door elkaar en maak het maakt extra bijzonder met hele fijne lichtjes en mooie kaarsen in het midden van je tafel. Hèt groen voor op de kersttafel dit jaar is Eucalyptus blad. Naast de heerlijke geur kleurt het ook fantastisch bij het servies. Leg de takken losjes rond de kaarsen en wikkel de hele fijne lichtjes er omheen. Kerst-magie met Laura Ashley op tafel!

  2019-11-01 10:50:02

  Spice up je eettafel met mix & match servies

  Spice up je eettafel met mix & match servies Hoe leuk is de nieuwe mix & match trend met blauw-wit servies! Wij van Tafelenkeuken.nl zijn er dol op. Door verschillende prints te combineren ontstaat een speels effect. Alles is mogelijk! De Blueprint Collectables van Laura Ashley en het servies van Jackies Bay zijn hier erg geschikt voor.

  2019-09-19 09:36:55

Loading...
Facebook
WhatsApp
Bezoek shop

Beste verkochte producten

 • Alle Merken

  Janneke Brinkman Salentijn Fruit & Flowers Eierdop

  2,99 Share

 • Boerenbont

  Boerenbont Placemat 43,5 x 28 cm

  2,95 Share

 • Alle Merken

  Janneke Brinkman Salentijn Fruit & Flowers Bord Plat 25,5 cm

  3,95 Share

 • Alle Merken

  Janneke Brinkman Salentijn Fruit & Flowers Bord Plat 21 cm

  3,59 Share